Woningontruiming

In de gemeentes: Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Gouda en Oegstgeest zijn wij al een begrip, maar ook door de rest van Nederland bieden wij onze ontruim service aan. Het ontruimen van woningen is voor ons een veel voorkomende opdracht. Bij de gemiddelde woningontruiming zijn wij een halve dag, a 4/5 uur bezig met het volledig ontruimen van uw inboedel, en bezemschoon opleveren van uw woning. Natuurlijk heeft elke woningontruiming zijn eigen verhaal en hier houden wij rekening mee.

Door uw woningontruiming van te voren goed met u te bespreken, garanderen wij u een vlekkeloos resultaat voor de oplevering! U kunt dan gebruik maken van een ontruim-coach, een ervaren ontruimer die in 1 oogopslag uw hele woning ontruiming in kaart kan brengen. Het bezoek van onze ontruim-coach is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos.

Uw huis ontruiming kunt u ook digitaal of per telefoon met OntruimGoedkoop inplannen. Omdat wij inmiddels honderden woning ontruimingen achter de rug hebben, kunnen wij een nauwkeurige indicatie van de kosten in kaart brengen zonder dat u vooraf een afspraak met ons hoeft te maken. Uiteraard blijven dezelfde tarieven voor u van toepassing.

Soort ontruiming

  • Uw woning volledig ontruimen van meubilair en restanten. Het verwijderen van vloeren, gordijnrails, aanbouw etc is hier niet bij inbegrepen.
  • Uw woning bezemschoon (helemaal kaal) opleveren. Dan verwijderen wij met uw toestemming ook de vloeren, gordijnrails en alle andere aanbouw die verwijderd moet zijn voor oplevering. Na afloop van uw woning ontruiming bent u zelf verantwoordelijk voor klus-werkzaamheden zoals schilderen.
  • Wij regelen uw woning ontruiming van A tot Z. De gehele inboedel evenals alle aanbouw en klus-werkzaamheden vertrouwd u over aan OntruimGoedkoop. Wij zorgen ervoor dat uw ontruiming helemaal voor u wordt geregeld en leveren uw woning op conform de eisen die worden gesteld door de meeste woningmakelaars en woningbouwverenigingen.

Of u ons nou wilt inschakelen voor een grote, of iets kleinere klus, de prijs en service blijft voor u hetzelfde. Wij bieden u een professionele en snelle woning ontruiming tegen de beste prijs!

Uw oude inboedel, een nieuw leven.

Na afloop van de meeste ontruimingen houden wij inboedel over dat makkelijk door door anderen gebruikt kan worden. In de meeste gevallen doneren wij met uw toestemming de bruikbare meubelen aan studerendemoeders.nl of kringloop winkels. Soms komt het voor dat u een artikel te waardevol vindt om weg te geven. In dit geval kunnen wij een deel van uw inboedel voor u verhuizen naar een ander adres. Daarnaast kunnen wij in sommige gevallen ook uw inboedel opkopen.

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over uw woningontruiming? Vul dan het contact formulier in. OntruimGoedkoop neemt dezelfde dag nog contact met u op per telefoon/mail.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Kijk voor onze contactgegevens op de contact pagina.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *