Woningontruiming Utrecht

Een ontruiming efficient en snel regelen in Utrecht? OntruimGoedkoop staat voor een vlekkeloze ontruiming van zowel particuliere als zakelijke ontruimingen door heel Utrecht! Door onze serieuze werkhouding bieden wij alle klanten 100% tevredenheid voor elke ontruiming, groot of klein. Wij bieden naast woning en kantoor ontruimingen in Utrecht ook klussers aan die na de ontruiming uw woning weer in oude staat kunnen opleveren. Denk hierbij aan: Gaten vullen, tussen wanden terug plaatsen en schilder werkzaamheden. Alles is bespreekbaar bij OntruimGoedkoop Utrecht.

Uw ontruiming, geregeld zoals u wilt

Utrecht, het centraalste punt van Nederland heeft een eigen persoonlijkheid, zo heeft ook elke ontruiming in Utrecht een eigen verhaal. Sommige ontruimingen ontstaan door toedoen van een overlijden, faillissement of verhuizing. U wilt voor uw ontruiming natuurlijk een goede prijs/kwaliteit verhouding zonder dat dit ten kosten gaat van de persoonlijke service. Door jaren aan ervaring met allerlei soorten en maten ontruimingen in Utrecht, weten wij dat ontruimen geen fijne bezigheid is. Om al uw wensen duidelijk in kaart te brengen, stellen wij u voor aan een persoonlijke coach.

De coach gaat uw ontruiming van begin tot eind, samen met u doornemen, u adviseren over de mogelijkheden, en eventueel bijstaan met andere klussen die u nog te wachten staan. Dat noemen wij service uit de gulden-tijd, een zorgeloze ontruiming door een partij met normen en waarden. OntruimGoedkoop, uw ontruiming goed en goedkoop geregeld! Ook in Utrecht.

  • Geen schommelende tarieven, ontruimen voor een vaste prijs.
  • Uw ontruiming in Utrecht binnen 24 uur geregeld!
  • Voor elke ontruiming een persoonlijke coach.
  • Laagste prijs garantie voor een vlekkeloze ontruiming.
  • Sterke en ervaren ontruimers met 2 rechterhanden.
  • Alle ontruimers gecheckt op verklaring van goed gedrag.
  • Uw ontruiming door echte ontruimers, voor een marktplaats tarief.

Ik ben overtuigd! Hoe regel ik mijn ontruiming?

  1. U vult het online contact formulier in, of neemt telefonisch contact met ons op.
  2. U maakt een vrijblijvende afspraak met ons. Uw persoonlijke coach komt de ontruiming in Utrecht bezichtigen en geeft u ter plekke een vaste prijs indicatie.
  3. Uw ontruiming vind plaats op een overeengekomen datum, discreet en volgens afspraak. U blij, wij blij omdat wij u van dienst konden zijn.

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over uw woningontruiming? Vul dan het contact formulier in. OntruimGoedkoop neemt dezelfde dag nog contact met u op per telefoon/mail.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Kijk voor onze contactgegevens op de contact pagina.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *