Woningontruiming Den Haag

Uw woningontruiming in Den Haag snel en efficient regelen? OntruimGoedkoop staat al jaren garant voor een vlekkeloze ontruiming van zowel particuliere als zakelijke ontruimingen in Den Haag en omgeving! Door onze no-nonsense werkhouding bieden wij onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie voor elke ontruiming, groot of klein, in Den Haag en omstreken.

Ook in Den Haag hebben ontruimingen een eigen verhaal. Sommige woningontruimingen ontstaan door toedoen van een overlijden, faillissement of verhuizing. U wilt voor uw ontruiming natuurlijk een goede prijs/kwaliteit verhouding zonder dat dit ten kosten gaat van de persoonlijke service. Om al uw wensen duidelijk in kaart te brengen, bieden wij in Den Haag een persoonlijke coach. De coach zal uw ontruiming van A tot Z, samen met u doornemen, u adviseren over de mogelijkheden, en zo nodig bijstaan met andere klussen die u nog te wachten staan. Dat noemen wij service uit de gulden-tijd, een zorgeloze ontruiming door een partij met normen en waarden. OntruimGoedkoop, uw ontruiming goed en goedkoop geregeld!

 • Geen schommelende tarieven, ontruimen voor een vaste prijs.
 • Ontruimingen regio Den Haag, binnen 24 uur geregeld!
 • Voor elke ontruiming een persoonlijke coach.
 • Laagste prijs garantie voor een vlekkeloze ontruiming.
 • Sterke en ervaren ontruimers met 2 rechterhanden.
 • Alle ontruimers gecheckt op verklaring van goed gedrag.
 • Uw ontruiming door echte ontruimers, voor een marktplaats tarief.

Soort ontruiming

 • Uw woning volledig ontruimen van meubilair en restanten. Het verwijderen van vloeren, gordijnrails, aanbouw etc is hier niet bij inbegrepen.
 • Uw woning bezemschoon (helemaal kaal) opleveren. Dan verwijderen wij met uw toestemming ook de vloeren, gordijnrails en alle andere aanbouw die verwijderd moet zijn voor oplevering. Na afloop van uw woningontruiming bent u zelf verantwoordelijk voor klus-werkzaamheden zoals schilderen.
 • Wij regelen uw woningontruiming van A tot Z. De gehele inboedel evenals alle aanbouw en klus-werkzaamheden vertrouwd u over aan OntruimGoedkoop. Wij zorgen ervoor dat uw ontruiming helemaal voor u wordt geregeld en leveren uw woning op conform de eisen die worden gesteld door de meeste woningmakelaars en woningbouwverenigingen.

Of u ons nou wilt inschakelen voor een grote, of iets kleinere klus, de prijs en service blijft voor u hetzelfde. Wij bieden u een professionele en snelle woningontruiming tegen de beste prijs!

Uw oude inboedel, een nieuw leven

Na afloop van de meeste ontruimingen houden wij inboedel over dat makkelijk door door anderen gebruikt kan worden. In de meeste gevallen doneren wij met uw toestemming de bruikbare meubelen aan studerendemoeders.nl of kringloop winkels. Soms komt het voor dat u een artikel te waardevol vindt om weg te geven. In dit geval kunnen wij een deel van uw inboedel voor u verhuizen naar een ander adres. Daarnaast kunnen wij in sommige gevallen ook uw inboedel opkopen.

Ik ben overtuigd! Hoe regel ik mijn ontruiming?

 1. U vult het online contact formulier in, of neemt telefonisch contact met ons op.
 2. U maakt een vrijblijvende afspraak met ons. Uw persoonlijke coach komt de ontruiming bezichtigen en geeft u ter plekke een vaste prijs indicatie.
 3. Uw ontruiming vind plaats op een overeengekomen datum, discreet en volgens afspraak. U blij, wij blij omdat wij u van dienst konden zijn.

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over uw woningontruiming? Vul dan het contact formulier in. OntruimGoedkoop neemt dezelfde dag nog contact met u op per telefoon/mail.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Kijk voor onze contactgegevens op de contact pagina.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *