Over ons

OntruimGoedkoop.nl is gespecialiseerd in het ontruimen, verhuizen, schoonmaken en het verkoop- of verhuurklaar opleveren van uw woning of bedrijfspand.

Wij zijn een stabiele speler in de ontruimingsmarkt. Sinds 2009 is OntruimGoedkoop een vertrouwd adres voor het ontruimen en verhuizen van woningen en bedrijfspanden tegen een uiterst gunstig tarief. Bijvoorbeeld bij faillissement, scheiding, emigratie, verhuizing of het overlijden van een dierbare. We zijn zijn door heel Nederland actief.

De klant staat altijd centraal

Wij zijn gedreven, enthousiast, vriendelijk en dynamisch. U heeft altijd 1 vast aanspreekpunt, 100% tevredenheid garantie en de laagste prijs. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijke instelling, flexibele inzet en professionele afhandeling. Wij hanteren geen voorrijkosten en onze offertes zijn geheel vrijblijvend.

Meer informatie?

We besteden aan elke opdracht veel aandacht. Alle afspraken worden vooraf vastgelegd. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie snel contact met ons op. Email: info@budgetverhuisservice.nl of Tel: 085 060 4444.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *