Kamer ontruimen

Een kamer ontruimen? Een studentenkamer, studio of aanleunwoning met spoed leeghalen?

OntruimGoedkoop heeft veel ervaring met het oplever klaar en bezemschoon opleveren van alle soorten woningen. Ook voor de kleinere woningontruimingen ontvangt u bij ons dezelfde service: Professionele ontruimingen, tegen de beste prijs.

Bijvoorbeeld: Het uitvoeren van een woningontruiming die is ontstaan door een overlijden is voor ons niet nieuw. Wij snappen dat u als nabestaande zo veel mogelijk tijd en rust kunt gebruiken, en hebben aan u gedacht. Zo kunt u bij OntruimGoedkoop terecht voor:

  • Vrijblijvend laten bezichtigen door heel Nederland
  • Uw inboedel naar diverse locaties vervoeren met onze verhuisservice
  • Uw inboedel laten storten of schenken aan studerendemoeders.nl
  • Uw sleutels aan ons overhandigen bij bezichtiging en ontvangen na afloop per aangetekende post. (U kunt uiteraard altijd bij de voor en-eind inspectie aanwezig zijn)

Kortom, alles is mogelijk.

Extra handen nodig na uw woningontruiming?

Ook als verhuurder/makelaar komt het soms voor dat u de sleutels krijgt van een kamer/studio, die niet helemaal netjes is opgeleverd. Denk hierbij aan oude meubelstukken die zijn achtergelaten, gaten in de muur of kozijnen die alles behalve wit zijn. Bespaar uzelf tijd en geld, want bij de ontruimservice van OntruimGoedkoop bieden wij u naast een vlekkeloze ontruiming ook een pakket vol andere handige klus-diensten die het ontruimen een stuk aangenamer maken.

  • Verhuisservice
  • Vloeren verwijderen ( tapijt, laminaat, parket en vinyl ).
  • Vervangende vloeren leveren en plaatsen tegen haarscherpe prijzen.
  • Schilderen, gaten vullen, gordijn rails verwijderen.

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over uw woningontruiming? Vul dan het contact formulier in. OntruimGoedkoop neemt dezelfde dag nog contact met u op per telefoon/mail.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Kijk voor onze contactgegevens op de contact pagina.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *