Bedrijfsontruiming

U heeft een bedrijf, magazijn, kantoor, instelling etc. waarin diverse spullen of meubilair staan die u intern wilt verplaatsen of ontruimen? Heeft u een bedrijfsruimte of kantoor die volledig moet worden ontruimt? Wij zijn specialisten in het ontruimen van zakelijke ruimtes na bijvoorbeeld faillissement of verhuizing. Laat uw bedrijfsontruiming volledig over aan OntruimGoedkoop!

Ook voor het ontruimen van kantoor- en bedrijfspanden kunt u OntruimGoedkoop inschakelen. Bij een bedrijfsontruiming wordt het pand geheel leeggeruimd en bezemschoon opgeleverd volgens uw wensen.

OntruimGoedkoop begrijpt dat er in veel gevallen een flinke investering en een grote dosis energie is gestoken in uw bedrijf. Dit zullen wij altijd respecteren. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel met zorg wordt behandeld.

Uw aanvraag bespreken wij graag persoonlijk met u op locatie en wij luisteren uitgebreid naar uw wensen. Op basis hiervan maken wij een passende offerte voor uw bedrijfsontruiming. Uiteraard is het ook mogelijk om naast het ontruimen ook delen of de gehele inboedel te verhuizen. Dit kan uiteraard ook met onze verhuisservice. Kijk voor meer informatie op de pagina verhuizer, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

U heeft er geen omkijken meer naar. OntruimGoedkoop ontruimt kantoren, werkplaatsen en fabrieken. Bezemschoon opleveren noemen we dat. We spreken van te voren een datum af waarop alles helemaal ontruimd is. Een bedrijfsontruiming is vakwerk. Uiteraard wordt alles op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd of hergebruikt.

Soort bedrijfsontruiming

  • Uw ruimte volledig ontruimen van meubilair en restanten. Het verwijderen van vloeren, gordijnrails, luxaflex, servers, aanbouw etc is hier niet bij inbegrepen.
  • Uw bedrijfsruimte (helemaal kaal) opleveren. Dan verwijderen wij met uw toestemming ook de vloeren, gordijnrails en alle andere aanbouw die verwijderd moet zijn voor oplevering. Na afloop van uw bedrijfsontruiming bent u zelf verantwoordelijk voor klus-werkzaamheden zoals schilderen.
  • Wij regelen uw bedrijfsontruiming van A tot Z. De gehele inboedel evenals alle aanbouw en klus-werkzaamheden vertrouwd u over aan OntruimGoedkoop. Wij zorgen ervoor dat uw ontruiming helemaal voor u wordt geregeld en leveren uw pand op conform de eisen die worden gesteld door de meeste verhuurders.

Of u ons nou wilt inschakelen voor een grote, of iets kleinere klus, de prijs en service blijft voor u hetzelfde. Wij bieden u een professionele en snelle bedrijfsontruiming tegen de beste prijs!

Uw oude inboedel, een nieuw leven

Na afloop van de meeste ontruimingen houden wij inboedel over dat makkelijk door door anderen gebruikt kan worden. In de meeste gevallen doneren wij met uw toestemming de bruikbare meubelen aan studerendemoeders.nl of kringloop winkels. Soms komt het voor dat u een artikel te waardevol vindt om weg te geven. In dit geval kunnen wij een deel van uw inboedel voor u verhuizen naar een ander adres. Daarnaast kunnen wij in sommige gevallen ook uw inboedel opkopen.

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over uw woningontruiming? Vul dan het contact formulier in. OntruimGoedkoop neemt dezelfde dag nog contact met u op per telefoon/mail.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Kijk voor onze contactgegevens op de contact pagina.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *